TopImage_nieuws.jpg
Empack 2016
Empack 2016

Met haar unieke beursconcept heeft Empack een toppositie in de Nederlandse verpakkingsindustrie ingenomen en voorziet zij deze al 11 jaar van de perfecte ontmoetingsplaats voor professionals.

 

Als bezoeker van Empack ontdekt u de nieuwste ontwikkelingen in onder andere verpakkingsmaterialen, machines & technologie, codering en labelling. In slechts 3 dagen tijd, wordt u op de hoogte gebracht van de trends en innovaties in de industrie en kunt u uw nieuwe merk presenteren of bestaande producten promoten.

 

In 2016 zal er weer aandacht worden besteed aan innovatieve printoplossingen, labeltechnieken en duurzame, biologisch afbreekbare en ecologisch verantwoorde verpakkingen. Vooruitstrevende bedrijven kunnen hier hun producten nog beter in de schijnwerpers zetten.

 

Na het wegvallen van Macropak is de Jaarbeurs in Utrecht op 12, 13 en 14 april 2016 voor het eerst de gastlocatie voor Empack, de enige verpakkingsbeurs van Nederland. Empack vindt gelijktijdig plaats met Label&Print, speciaal gericht op labelling, printing en converting.

 

Redenen om Empack niet te missen: Empack is hét moment om meer dan 350 exposanten en collega verpakkingsprofessionals te ontmoeten U ontdekt er de laatste trends en innovaties dankzij een uitgebreid seminarprogramma.

 

Beleef de unieke sfeer van Empack en werp een blik op de toekomst van uw verpakkingssector.

Klik op het logo om te registreren:

Locatie:

Jaarbeurs

Jaarbeursplein 6

3521 AL Utrecht

www.jaarbeurs.nl

 

Datum Dinsdag 12 april 2016, Woensdag 13 april 2016 en Donderdag 14 april 2016