TopImage_software.JPG
Software
Het ontwikkelen van totaaloplossingen is onze specialiteit. Wat wij voor u kunnen betekenen?

Parlando in Heeze is al meer dan 20 jaar succesvol actief in de Automatische Identificatiebranche. U vindt onze producten en oplossingen door heel Nederland bij het MKB, de Gezondheidszorg, de energiebedrijven, de industrie en logistiek. Parlando levert totaaloplossingen voor alles wat te maken heeft met barcodering, scannen, printen, datacollectie met handterminals en PDA's, automatische identificatie, RF-ID systemen en zelfs ERP-systemen.

 

Als systeemhuis bieden wij onze klanten een totaaloplossing. We zijn geen dozenschuivers, maar zijn altijd oplossingsgericht bezig. Gezamenlijk met onze relaties ontwerpen onze software medewerkers oplossingen. De software wordt bij Parlando ontwikkeld, bij de relatie geïnstalleerd en gekoppeld aan de bestaande systemen. Dat maakt het voor onze relatie makkelijk. Hij heeft voor zijn probleem slechts één dienstverlener die alles voor de relatie regelt.

 

Door de jarenlange ervaring van onze mensen zijn wij in staat om in een kort tijdbestek zeer briljante en betrouwbare software te vervaardigen.

 

Of er nu software voor mobile systemen of voor locale applicaties moet worden gemaakt wij werken met de meest vooraanstaande ontwikkelomgevingen. Dit geeft u als klant twee voordelen. Allereerst krijgt u zeer betrouwbare software, zonder allerlei fouten. Ten tweede door de ontwikkelomgevingen kunnen we ook zeer snel ontwikkelen. Dat geeft u een voordeel met betrekking tot uw investering.

Parlando ontwikkelt software voor:

  • Gezondheidszorg
  • Logistiek
  • Magazijnen
  • 'Mobile' applicaties